Om oss

Vi er en solid og seriøs totalleverandør av renhold i Sogn og fjordane. Rengjøring er vår lidenskap og vi blir glade av kontakt med våre fornøyde kunder. Vårt fokus på å tilpasse oss kunden gjør at vi kan oppfylle alle behov, krav og ønsker.

marcin rein trivsel as

Rein trivsel tek reingjering til eit nytt nivå

Marcin Mateusz Michalik kjøpte opp Rein Trivsel AS for 10 år sidan. Han såg behovet for reingjering-tenester i Vik kommune, og valde difor å satsa på firmaet.

Den gongen var kundane kun i kommunen. No har dei kundar i både Balestrand, Leikanger, Sogndal og Kaupanger, og har 6 tilsette.

Rein Trivsel vaskar for både bedrifter og private. Dei kan ta ein grundig vask i heimen din, alt frå teppereins til vasking av vindauge Dei vaskar også tak og terrasse, i tillegg til fasadevask.

Om det er på tide med ein skikkeleg gjennomgang av rot, så tek dei seg av både opprydding og bortkøyring.

Det er ikkje berre hus og kontor som kan få seg ein skikkeleg vask.

Rein Trivsel vaskar også både bil og båt, både innvendig og utvendig. Dei tilbyr også voksing og polering. På Vangsnes har dei utstyr og maskiner som trengst, slik at lakken på bilen eller båten din vert teken godt vare på

Marcin meiner alle jobbar er like viktige. Dei er opptekne av det skal bli skikkeleg reint!

Marcin sitt og vårt beste tips:

Om du ynskjer å bruke mindre tid på vasking og meir tid med familie, bestill Rein Trivsel.

Vi utfører i dag renhold i private husholdninger, borettslag og sameier,butikker og andre bedrifter. Våre kunder er ulike, men de deler ønsket om å bruke sin tid og sine krefter på andre ting enn rengjøring. Rein Trivsel AS lar deg fokusere på fritid, karriere, venner, familie eller andre ting du gleder deg over.

Av hensyn til miljøet inne og ute benytter vi kun miljøsertifiserte og allergivennlige vaskemidler og utstyr. Vi tilbyr husvask for kjæledyreiere og personer som lider av astma og allergi. Vi hjelper deg med å bli en leder i miljømessig bærekraft gjennom nyskapende rengjøringsstrategier. Vår teknikk garanter beskyttelse og bevaring av hjemmet og det globale miljøet.

Våre velfungerende rengjøringsteknikker og dyktige ansatte sørger for et godt resultat hver eneste gang. Vi har nødvendige sertifikater innen renholdstjenester. Vi er også registrert offentlig godkjent av Arbeidstilsynet.

Folk som ønsker å bruke tid til å konsentrere seg på utviklingen av karriere, hobby og familie og venner benytter ofte Rein Trivsel AS . De er mennesker som har opplevd frustrasjon og stress knyttet til å ansette og avsette hushjelp og har endelig sett at det kan bli mye enklere. Rein Trivsel AS er en rengjøring tjeneste som gjør at livet ditt blir mye enklere ved å ta vare på alt slik at du kan snu oppmerksomheten din mot andre saker. Så, hvis du leter etter et trygt og hyppoallergenske alternativ for rengjøring tjenester, er Rein Trivsel løsningen for deg.

Vårt team

Alle våre samarbeidspartnere har vært gjennom en opplæringsprosess, for å sikre høy kvalitet ut til deg som kunde. Vi ønsker kun å jobbe med motiverte rengjørere, derfor tar vi også godt vare på våre samarbeidspartnere.
Alle kan rengjøre, men ikke alle kan rengjøre effektivt. Våre samarbeidspartnere er renholdere av yrke. Gjennom opplæring og erfaring har de lært hvordan man effektivt rengjør et hjem. Hos oss vil du få din egen, personlige rengjører!

Rein Trivsel er opptatt av å opprettholde kvaliteten på tjenesten vi leverer. Derfor har vi tett oppfølging av våre samarbeidspartnere og lytter alltid til tilbakemeldinger fra våre kunder!

Vårt team

Kjøp av renhold er starten på et langvarig forhold mellom byrået og deg.
Vår filosofi legger vekt på å gjøre din hverdag enklere. Med nær 10 år i renholdsbransjen så har bedriften blitt synonymt med kvalitet, service og gode opplevelser. Det har kunden bestemt. Dette sammenfaller med bedriftens fire grunnverdier – gjennom imøtekommenhet, fleksible og pålitelige medarbeidere skal vi utøve vår kompetanse for å begeistre kunden.

Det viktigste er likevel at vi er stolte over det vi utfører og at vi bryr oss i hverdagen om ditt innemiljø.

Hva gjør du med nøkkel?

Vi kontakter deg og finner den beste løsningen! Det er vanlig å være hjemme ved første rengjøring, men vår erfaring er at kunder som har regelmessig rengjøring foretrekker å gi oss ett sett med nøkler. Da blir rengjøringen mer fleksibel både for kunde og rengjører. Dette er selvfølgelig helt opp til deg! Eg!

Bestill rengjøring