Tjenester

Privat rengjøring

Soverom, stue og vaske rom

Kjøkken

Bad og toalett

vaske møbeltrekk
kjøleskap
gulv

Nedvask - private hus og bedrift kontor

Rengjøring av boliger og kontorer er svært viktig for alle. Hver enkelt av oss en gang tid bør rydde opp ditt hus, kontor fra taket til gulve – så bli kvitt alle bakterier og støv som kan avgjøre et sted. Rengjøring tak og vegger, renhold skap innvendig og utvendig, generell rengjøring toaletter og kjøkken er og tørke støv på alle skap er å rydde opp i frekvens som er et gjennomsnitt på en gang i året – noen gjenta denne operasjonen inntil 4 ganger i året. Dette resulterer i en betydelig oppdatere våre hus, kontor og som dermed bedre trivsel og den generelle stemningen – hver enkelt av oss et mye bedre fungerende når du har renset og ikke trenger å bekymre deg for at noe gjenstår. Viktigst, vi bryr oss på denne måten om den nåværende og fremtidige tilstand av vår helse og fitness. Ulike type bakterier og virus de forårsaker forskjellig uønskede sykdommer og helseproblemer. Så ikke kast bort tid eller styrke – vi er her for å hjelpe deg – tilbringe kvalitetstid med nære familie og nyte pożadkiem samtidig bruke våre tjenester, eller rett og slett bruke tid aktivt i arbeid i et sunt og trivelig miljø.

Oppskuring / boning

Gulvbehandling er noe alle gulv har behov for. De fleste harde gulvbelegg har behov for overflatebehandling. Det øker gulvets levetid og gir en penere overflate. I tillegg forenkler overflatebehandling det daglige renhold. Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Med sterke kjemikalier, skuremaskiner og vannsugere, får vi fjernet all den gammle polishen fra polishbelagte gulv. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg.
For å få et godt resultat er det viktig å ha gode kunskaper på området og mye erfaring. Det er også en selvfølge at utstyret man benytter er godt, og at gode og riktige kjemikalier benyttes! Ved å benytte feil kjemikalier på et gulv, kan man risikere å ødelegge hele gulvbelegget
Highspeedpolering
For at polishbehandlede gulv skal beholde sin glans og effekt må de vedlikeholdes. Her bruker vi en highspeed-maskin (poleringsmaskin) med høy roteringshastighet som kjøres over gulvet, og som både renser og polerer polishen. Gulvene blir som nye og man har spart en oppskuring og boning.
Vi utfører også oppskuring for borettslag og sameier!

Vaske vinduer

Bil og Båt rengjøring og vedlikehold av bilen/båten er en essensiell del av å eie alle typer bil, båt og yacht. Det er mye forvirring om de to og deres forskjeller fordi felles språk, de brukes om hverandre til å bety det samme. Det er helt avgjørende å forstå og vet hvordan de skal bruke høykvalitets produkter for å få de beste resultatene i forhold til tid og krefter satt i.
Våre fagarbeidere utfører renhold både utvendig og innvendig. Vi renser møbler, tekstilier, tepper og så kan vi konservere tredeler av båten din. Vask, rens, polering og voksing blir utført med profesionelle rengjøringsmidler som garanterer et godt resultat.

Tepperens, sofaer og møbelrens

Med moderne maskiner renser vi gjerne Deres tepper og kontormøbler. Ofte er det ikke lett å se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens vil man fort merke forskjell på både lukt og farge.
Regelmessig støvsuging av dine tepper er en viktig del av vedlikeholdet, men minst 1 gang i året anbefales det å rense teppene. I alle tepper og tekstiler finnes det skitt, støv, bakterier og midd. Vi har vel alle hørt om hudstøvmidden og at dens etterlatenskaper forårsaker allergier og andre plager.
Vi bruker maskiner av høy kvalitet, med eller uten børstebehandling. Det viktigste med rens, er att det blir minst mulig restfukt, for da blir tekstilene renest, men samtidig er det også viktig att det blir brukt rett type rensekjemi, som løser opp smusset i tekstilene holder de svevende til de havner i avfallsbeholderen.
Flekker kan være vanskelig å få bukt med, med flekker som har vært i tekstilene en stund, kan man risikere att de setter seg som ett eget fargestoff i tekstilene. Da kan det være vanskelig å få fjernet dem, det er derfor viktig att flekker blir fjernet med det samme de er kommet på tekstilene.
Det som er viktig er att tekstilene (tepper) blir regelmessig renset, det øker levetiden på tekstilene og forbedrer inne klima og trivselen for de ansatte.
Vi har også et tilleggssystem for de som ønsker ekstrem rask tørketid. Systemet er interessant for Hoteller, kino, instittusjoner og bedrifter med døgnåpne lokaler.

Opprydding og bortkjøring

Når avfallet tårner seg opp er vi behjelpelige med å få dette bort!
Noen ganger kan det være godt å få litt hjelp med opprydding. Et hjem blir fort rotete og du vet ikke helt hvor du skal starte en opprydding.. Klær, papirer, flasker, søppel,aviser etc. Enkelte ganger kan en opprydding virke umulig på grunn av at det har hopet seg opp over lengre tid. Da er din opprydding kun en telefon unna. Vi har mange faste og fornøyde kunder som benytter seg av vår hjelp når det er på tide med en opprydding.
Det er ikke alltid man har tid til opprydding selv. Lar du oss stå for din opprydding sparer du tid og krefter som kan brukes på hyggeligere ting.

Rein Trivsel AS kan hjelpe til med opprydding på følgende måter:
rydde i hjemmet som aviser, klær m.m
rydde i garasjen
rydde og klargjøre terrasser /balkonger

Taket rengjøring

I tiden av utviklingen av vårt selskap har vi besluttet å gå inn for staten også gi vasking og rengjøring av stein tak. Som vi vet utseendet og renslighet av huset vårt i midten er veldig viktig. Men hver enkelt av oss også trekker oppmerksomhet til hvordan vår hage, men også hjem til utsiden. Omsorg for hagen din er for deg god, men vaske taket er mange av dere som ikke kan – fordi vi er – for å hjelpe. Så ikke vent – ta en glede og gjøre hjemmet ditt miljø for å møte alle dine forventninger.

Snørydding

Resultatet av for store snømengder kan i verste fall bli ødelagt tak og bygning, og risiko for redusert forsikringsutbetaling. Om du trenger å fjerne snø fra taket, industri taket, innkjørselen, inngangspartiet, kjellernedgangen, rundt bilen….så stiller vi opp med profesjonelt utstyr og muskelkraft. Vi stiller opp med folk som har erfaring og jobber effektivt med å rydde bort snøen.

Vask av bil og båter

En ren bil kjører bedre!

Bil og Båt rengjøring og vedlikehold av bilen/båten er en essensiell del av å eie alle typer bil, båt og yacht. Det er mye forvirring om de to og deres forskjeller fordi felles språk, de brukes om hverandre til å bety det samme. Det er helt avgjørende å forstå og vet hvordan de skal bruke høykvalitets produkter for å få de beste resultatene i forhold til tid og krefter satt i.
Våre fagarbeidere utfører renhold både utvendig og innvendig. Vi renser møbler, tekstilier, tepper og så kan vi konservere tredeler av båten din. Vask, rens, polering og voksing blir utført med profesionelle rengjøringsmidler som garanterer et godt resultat.

Bestill rengjøring

Alt er mulig

Vi ønsker å være tydelig på hva vår tjeneste inneholder. Det er selve rengjøringen som er kjernen i vår tjeneste. Derfor har vi gjort vår standardrengjøring oversiktlig og lett å forholde seg til. Skulle du ønske andre tjenester som ikke er nevnt? Ta